بازدید معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان مادر

معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد: عملکرد قابل تحسین بخش اورژانس و بخش زایشگاه بیمارستان و زایشگاه مادر در بین بیمارستان های خصوصی مشهد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان و زایشگاه مادر، معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد جناب اقای دکتر شاپور بدیعی اول، مسئول اورژانس های بیمارستانی سرکار خانم دکتر غلامی و مسئول امور مامایی سرکار خانم دکتر داوودی در بازدید سرزده از بیمارستان در حضور مدیرعامل محترم بیمارستان و زایشگاه مادر جناب آقای دکتر سید احمد شریف آرانی و ریاست محترم هیئت مدیره جناب آقای دکتر محمود جاودانی، مدیریت محترم جناب آقای مهندس سید علیرضا شریف آرانی و مدیریت محترم خدمات پرستاری سرکار خانم اعظم منصوری از عملکرد عالی بخش اورژانس و زایشگاه تقدیر و تشکر کردند.
سرکار خانم دکتر غلامی افزود: اورژانس بیمارستان و زایشگاه مادر در بین بیمارستان های خصوصی در رتبه اول و در سطح استان با احتساب بیمارستان های دولتی در رتبه سوم با عملکردی قابل تحسین میباشد.
سرکار خانم دکتر داوودی خاطر نشان کردند: یکی از کامل ترین و بهترین بخش های زنان مربوط به بیمارستان و زایشگاه مادر میباشد و بخش زایشگاه مادر یکی از بهترینزایشگاه ها در بین بیمارستان های خصوصی و استان میباشد.
در ادامه جناب آقای دکتر بدیعی به همراه هیئت همراه و تیم مدیریتی از بخش اورژانس بازدید و به صورت حضوری به پرسنل این بخش خسته نباشید گفتند.